fbpx

Vastgoed

Elke woning is uniek.
Zo moeten de vastgoedfoto’s ook zijn.

Neem contact met ons op

Ben jij van plan je woning te verkopen en ben je nog opzoek naar kwalitatieve foto’s? Zijn jullie een immokantoor dat nog op zoek is naar een fotograaf voor één of meerdere van jullie vastgoedprojecten? Interesse en wens je onze prijzen en pakketten te bekijken? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen je graag verder!

Vastgoedfotografie

Woningen met goede foto’s van een fotograaf verkopen 32% sneller dan andere woningen. Bovendien kunnen foto’s van hoge kwaliteit ook leiden tot een hogere verkoopprijs.

De vastgoedmarkt is een zeer competitieve markt. Makelaars gebruiken de beste marketing strategieën om op te vallen en maken graag gebruik van prachtige beelden.

Vastgoedfotografie is één van de meest doorslaggevende factoren bij vastgoedtransacties. Het maakt niet uit of je een woning verkoopt of zoekt, foto’s spelen een integrale rol bij het maken van de juiste keuze.

vastgoed fotografie

Onze meest gestelde vragen:

Elke woning is uniek. Zo moeten de vastgoedfoto’s ook zijn. We bekijken graag samen jouw project en maken zo een offerte op jouw maat. Geen verrassingen en geen gedoe. 

Uit ervaring weten we dat je het best 1 tot 2 uur rekent voor de shoot van jouw woonst.

Wij trachten steeds onze foto’s binnen de week aan jullie te bezorgen. Wij voorzien een levenslange back-up van jullie foto’s. 

Ja, onze foto’s worden in de hoogst mogelijke kwaliteit getrokken. Deze RAW beelden nemen dan ook ettelijke GB aan ruimte in beslag. En ja, uiteraard worden al onze foto’s bewerkt. Let hierbij op dat wij al onze foto’s individueel bewerken en niet in groep, wat zeer tijdsintensief is maar het beste resultaat geeft. Hierbij leggen wij de focus niet zozeer op het artistieke maar eerder op het optimaal weergeven van de woning. Je krijgt een selectie bewerkte foto’s en ook alle onbewerkte foto’s.

Ja! Ook hier gaan we, letterlijk, the extra mile. Zo gingen we eerder al naar Puglia, Italië voor vastgoedfoto’s. 

Ben jij een ordelijk persoon en is alles mooi opgeruimd bij je thuis? Dan heb jij niets voor te bereiden!
Kan jij je niet vinden in bovenstaande beschrijving? Geen paniek! Zorg er dan gewoon voor dat je woning netjes en ordelijk is. 

PS: Een bloemetje of een plant is zeker een leuke meerwaarde op jouw foto’s.

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan zeker contact met ons op en we geven je graag een duidelijk antwoord!

Feedback van onze klanten:

Caroline Braemscheute
Caroline Braemscheute
Read More
Ik heb rebel ingeschakeld om foto’s te maken voor de verkoop van mijn appartement. De fotograaf was zeer professioneel. Op een hele korte tijd kreeg ik de foto’s toegestuurd en ze waren heel mooi. Heb hier veel complimenten voor gekregen en zelfs mensen die Rebel ook wouden gebruiken na het resultaat. Drie dubbel aan te raden dus!!
Frederik Bakx
Frederik Bakx
Read More
At the time I was preparing to put my appartement on the market, I reached out to WeRebel Photography to take professional pictures. This turned out to be a great decision. Anthony was very professional in his approach. He helped with staging the rooms, adjusting the lighting, with attention to detail and applicable insights in what works and what doesn’t. The result was simply amazing. Within a couple days after taking the pictures, he provided a wide range of pictures which really blew me (and buyers) away. Creating an image of the home that was accurate, yet warm, appealing and professional. Reactions of potential buyers were very positive. I strongly believe that this significantly increased the value and speed at which the sale was concluded. I can certainly say that it was absolutely worth it and would strongly recommend WeRebel Photography!
Tomas Berghs
Tomas Berghs
Read More
Excellent pictures and great service!
Previous
Next

Neem contact met ons op:

Graaf van Egmontstraat 47
2000 Antwerpen
België

Whatsapp us!