fbpx

Events

Nachten die je je niet kan herinneren,
met de foto’s die je nooit zal vergeten

Neem conctact met ons op

Organiseer jij binnenkort een spetterend feest en ben jij op zoek naar onvergetelijke foto’s? Als studentenclub opzoek naar een eventfotograaf en nightlifefotograaf voor jullie galabal? Interesse en wens je onze prijzen en pakketten te bekijken? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen je graag verder!

Evenfotografie

Of je nu een event organiseert voor je vrienden en familie of een bedrijfsevenement met al je collega’s, foto’s zijn altijd een prachtige herinnering aan dit leuk moment. Vereeuwig je event niet enkel voor jezelf maar ook voor al je gasten.

Als sinds 2012 zijn wij bezig om bangelijke foto’s te maken van de meest uiteenlopende events. Met onze jaren ervaring weten we als geen ander hoe we op het juiste moment op de juiste plek dienen te staan om elk moment zo goed mogelijk vast te leggen.

Of het nu gaat om een beurs, personeelsfeest, sportevenement, festival, brand activatie, … wij zorgen er voor dat je de beste foto’s krijgt.

event fotografie

Onze meest gestelde vragen:

Elk evenement is uniek. Zo moeten de eventfoto’s ook zijn. We bekijken graag samen jouw project en maken zo een offerte op jouw maat. Geen verrassingen en geen gedoe. 

Alles hangt af van wat je allemaal op beeld wilt. Wil je graag foto’s van je speech, locatie en personeel? Of juist van de te gekke afterparty? Samen bekijken we wat jij nodig hebt.

Wij trachten steeds onze foto’s binnen de week aan jullie te bezorgen. Wij voorzien een levenslange back-up van jullie foto’s. 

Ja, onze foto’s worden in de hoogst mogelijke kwaliteit getrokken. Deze RAW beelden nemen dan ook ettelijke GB aan ruimte in beslag. En ja, uiteraard worden al onze foto’s bewerkt. Let hierbij op dat wij al onze foto’s individueel bewerken en niet in groep, wat zeer tijdsintensief is maar het beste resultaat geeft. Hierbij leggen wij de focus niet zozeer op het artistieke maar eerder op het optimaal weergeven van het evenement. Je krijgt een selectie bewerkte foto’s en ook alle onbewerkte foto’s.

Ja! Ook hier gaan we, letterlijk, the extra mile. Zo gingen we eerder al naar verscheidene uithoeken van de wereld voor de gekste evenementen!

Hebben jullie nog een vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan zeker contact met ons op en we geven je graag een duidelijk antwoord!

Feedback van onze klanten:

Jolien Struye
Jolien Struye
Read More
Altijd spannend om een goeie fotograaf te vinden! Je wordt meteen op je gemak gesteld en krijgt een duidelijk beeld van wat je kan verwachten. Wij gaven een verjaardagsfeest en kregen prachtige spontane en geposeerde foto’s! We zijn erg tevreden en hebben meteen vastgelegd voor onze trouw!
Linn Meeussen
Linn Meeussen
Read More
Super mooie foto’s! Professionele aanpak. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!
Magalie Verstraelen
Magalie Verstraelen
https://g.co/kgs/XjVhPU
Read More
Of je nu foto's nodig hebt voor je communie, je huwelijk, je bedrijfsevent of productfotografie.. Je moet echt hier zijn. Rebel Photography zorgt voor elke gelegenheid voor de beste foto's. Ik voel me op mijn gemak en de kwaliteit is uitstekend. Niets is te veel gevraagd en alles wordt met een glimlach uitgevoerd. Echt een grote aanrader!
Wolf Roobrouck
Wolf Roobrouck
Read More
Leuke foto’s, perfect wat je nodig hebt op een leuk feest!
Tom Kloeck
Tom Kloeck
Read More
Rebel was fotograaf op een event waar ik en vele vrienden en kennissen op aanwezig waren. De foto's achteraf waren prachtig en gaven heel goed de sfeer van de avond weer. Het is nog steeds een plezier om die foto's terug te bekijken. Ze geven me altijd een nostalgisch gevoel.
Vincent Nagels
Vincent Nagels
Read More
Professioneel en kwaliteit! Zeker aan te raden voor alle soorten feesten en evenementen.
Bettina Bruyninckx
Bettina Bruyninckx
Read More
Super professionele aanpak en prachtige foto’s, souvenirs voor het leven! Bedankt!
Sarah-Ann Reynaert
Sarah-Ann Reynaert
Read More
Super aangename ervaring gehad met rebel photography. Niet alleen de foto’s zijn top, ook de service was geweldig! Echt een aanrader!!
Ingrid Soetewey
Ingrid Soetewey
Read More
Super leuke foto's van ons feest gekregen. Bedankt!
Julie Gillard
Julie Gillard
Read More
Super mooie foto’s van ons event. Heel professionele aanpak en mooie nabewerking.
Nicolas Mutambay
Nicolas Mutambay
Read More
Heel gezellig feest! Leuke sfeer en fantastische foto’s die nadien zorgen voor mooie herinneringen
An-Sofie Demesmaeker
An-Sofie Demesmaeker
Read More
Super tevreden van zowel de service als de kwaliteit!
Previous
Next

Neem contact met ons op:

Graaf van Egmontstraat 47
2000 Antwerpen
België

Whatsapp us!