fbpx

Merken

Professionele foto’s voor een
professionele uitstraling.

Neem contact met ons op

Ben jij opzoek naar kwalitatieve foto’s van je merk/brand/personeel? Hebben jullie nood aan een ruime beeldenbank waar je makkelijk foto’s uit kan kiezen voor je content? Interesse en wens je onze prijzen en pakketten te bekijken? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen je graag verder!

Merkfotografie

Merkfotografie is een verzameling professionele en op maat gemaakte beelden die de essentie van een merk weergeven. Dit type fotografie richt zich op storytelling, en communiceert meer over de menselijke kant van je merk: wie je bent, wat je doet, hoe het voelt om met je te werken.

Het is dus belangrijk dat je eerst het doel van de inhoud bepaalt. Waarom wil je dit communiceren? Pas dan kunnen we gaan nadenken over het formaat
en betere resultaten bereiken.

Verhoog je zichtbaarheid door unieke fotos. Blijf steeds top of mind. Samen vertellen wij visueel het unieke verhaal van jouw bedrijf. Want een visuele identiteit is belangrijker dan ooit.

merk fotografie

Onze meest gestelde vragen:

Elke brand is uniek. Zo moeten de merkfoto’s ook zijn. We bekijken graag samen jouw project en maken zo een offerte op jouw maat. Geen verrassingen en geen gedoe. 

Uit ervaring weten we dat je het best een halve dag rekent voor de shoot van jouw merk.

Wij trachten steeds onze foto’s binnen de 2 weken aan jullie te bezorgen. Wij voorzien een levenslange back-up van jullie foto’s. 

Ja, onze foto’s worden in de hoogst mogelijke kwaliteit getrokken. Deze RAW beelden nemen dan ook ettelijke GB aan ruimte in beslag. En ja, uiteraard worden al onze foto’s bewerkt. Let hierbij op dat wij al onze foto’s individueel bewerken en niet in groep, wat zeer tijdsintensief is maar het beste resultaat geeft. Hierbij leggen wij de focus niet zozeer op het artistieke maar eerder op het optimaal weergeven van je merk. Je krijgt een selectie bewerkte foto’s en ook alle onbewerkte foto’s.

Ja! Ook hier gaan we, letterlijk, the extra mile. Zo gingen we eerder al naar Puglia, Italië voor de visuele identiteit van de verhuur van een Bentley Azure vast te leggen. 

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan zeker contact met ons op en we geven je graag een duidelijk antwoord!

Feedback van onze klanten:

Fitopia
Fitopia
Read More
Thanks Anthony! Foto's zijn super!!!
Nigel Chantrain
Nigel Chantrain
Read More
Zeer betrouwbare partner in al uw foto’s! Snelle en goede service. Ik boek alvast een volgende afspraak!
Autocerimonia Puglia
Autocerimonia Puglia
Read More
De foto's zijn super! Ze zijn een meerwaarde voor de website en ze overtuigen ook eventuele klanten.
Previous
Next

Neem contact met ons op:

Graaf van Egmontstraat 47
2000 Antwerpen
België

Whatsapp us!