fbpx

Huwelijksfotografie

Jullie huwelijk is onvergetelijk.
Zo horen ook de foto’s te zijn.

Verkrijg onze volledige huwelijks catalogus.

Hebben jullie trouwplannen? Wensen jullie wat meer informatie of onze manier van werken en de bijhorende prijzen? Of willen jullie gewoon ideeën opdoen?  Bekijk dan zeker onze catalogus vol liefde en spontaniteit en begin alvast te dromen over jullie dag. 

Huwelijksfotografie

Het doel van Rebel Photography is om het begin van de rest van jullie leven, omringd door familie en vrienden, op beeld te zetten.

Daarom luisteren we tijdens het kennismakingsgesprek graag naar jullie liefdesverhaal. Zo kunnen we jullie mooie dag nog beter inblikken en weergeven.

Het is geweldig om te mogen werken in een liefdevolle en opgewekte omgeving. Wij zien letterlijk niets anders dan good vibes. En geven deze dan ook steeds graag opnieuw weer met onze beelden. .

huwelijk fotografie

Onze meest gestelde vragen:

Alle prijzen zijn exclusief BTW en inclusief transport tot 100km gerekend van Antwerpen. Indien jullie kiezen voor een destination wedding vragen wij een onkostenvergoeding voor de reis, het verblijf, de afstand en de verloren uren, dit is afhankelijk van de locatie. Twijfel ook niet ons te contacteren hieromtrent. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag onze volledige catalogus aan en ontdek alle pakketten. 

Wij vragen 500 euro voor het reserveren van de datum, gezien het huwelijks-seizoen tamelijk druk is. Bij betaling ligt de datum voor jullie droomhuwelijk vast. Annuleren kan kosteloos tot 6 maanden op voorhand. Tussen 6 en 1 maanden verliezen jullie enkel het voorschot. Daarna zijn wij genoodzaakt om de hele som aan te rekenen van het gekozen pakket. 

Wenst u een tweede fotograaf? Wij hebben een uitgebreid lokaal netwerk van fotografen met dewelke wij kunnen samenwerken voor uw huwelijk. Een tweede fotograaf heeft als voordeel dat belangrijke momenten van twee kanten gefotografeerd kunnen worden. Heeft u zelf een kennis dewelke graag foto’s komen nemen? Geen probleem ook hier werken wij graag mee samen. 

Ook een videograaf zorgt voor extra herinneringen dewelke wij graag voor u verzorgen of waar wij graag creatief aan meewerken. 

Dromen jullie van een huwelijk in het buitenland? Ook hier gaan we, letterlijk, the extra mile. Dit valt uiteraard niet direct binnen onze standaard pakketten, maar wij denken graag met u mee. Of het nu een exotisch strand, een zwitserse berg, een safari of verlaten landschap is, wij vergezellen jullie graag! 

Een belangrijkst kenmerk van een (trouw)fotograaf is ongetwijfeld dat hij jullie op je gemak kan stellen. De foto’s moeten weergeven wij jullie echt zijn. Bovendien dient een fotograaf zich zo onzichtbaar mogelijk op te stellen tijdens jullie dag. Dit geeft niet enkel de beste spontane beelden maar een fotograaf mag ook zeker geen stoorzender zijn. 

Ja, onze foto’s worden in de hoogst mogelijke kwaliteit getrokken. Deze RAW beelden nemen dan ook ettelijke GB aan ruimte in beslag. En ja, uiteraard worden al onze foto’s bewerkt. Let hierbij op dat wij al onze foto’s individueel bewerken en niet in groep, wat zeer tijdsintensief is maar het beste resultaat geeft. Ook belangrijk, ja wij bewerken letterlijk elke bruikbare foto, en nee wij vragen niet extra vanaf een bepaald aantal foto’s. 

Uiteraard hebben wij, zoals elke fotograaf een eigen stijl. Hierbij leggen wij de focus niet zozeer op het artistieke maar eerder op het optimaal weergeven van de totale gebeurtenis. Hierbij hebben wij, door onze expertise, een aantal vaste shots dewelke wij vaak gebruiken, maar twijfel niet ons in te lichten over jullie speciale wensen, alsook omtrent jullie voorkeur van bewerkings-stijl.. 

Wij trachten steeds onze foto’s binnen de maand aan jullie te bezorgen. Wij begrijpen echter dat jullie zeer hard uitkijken naar dit moment dus leveren vaak zelf al af na 2 weken. Het bestellen van een geprint albums duurt doorgaans een stuk langer, informeer er naar! Wij voorzien een levenslange back-up van jullie foto’s. 

Laat het duidelijk zijn dat wij jullie droomdag niet licht opnemen. Bij een zeer ernstig voorval hebben wij een uitgebreid netwerk en zoeken wij met u mee naar oplossingen. Verder nemen wij nemen steeds twee camera’s, tal van lenzen, batterijen en geheugenkaarten mee. We got this! 

Hebben jullie nog een vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan zeker contact met ons op en we geven je graag een duidelijk antwoord!

Feedback van onze klanten:

Vicky Cools
Vicky Cools
Read More
Wij hebben rebel als fotograaf geboekt voor ons huwelijk. Anthony is echt een super goede fotograaf. Hij nam de tijd vooraf om onze ideeën & wensen te bespreken. Op de dag zelf was hij de rustheid zelf (lees bleef rustig onder een gestresseerde bruid). Wij hebben die dag genoten en dit wordt vertaald op onze foto’s. Wij genieten nog na na het zien van onze foto’s! We hebben ook een trouwalbum laten maken, dit is een super mooi kwaliteitsvol album. Bedankt Anthony om de mooiste foto’s te maken op de mooiste dag van ons leven!
Sharis van Lier
Sharis van Lier
Read More
Weten de sfeer goed vast te leggen en de kleurrijke nabewerking doet de foto's nog meer leven. Wij zijn tevreden!
Winnie Nuyens
Winnie Nuyens
Read More
De samenwerking met Rebel Photography was top! Alles voldeed aan de verwachtingen. Spontane foto’s gecombineerd met prachtige artistieke foto’s. 100% aan te raden.
Previous
Next

Meer informatie of prijzen? Verkrijg onze volledige huwelijks catalogus.

Hebben jullie trouwplannen? Wensen jullie wat meer informatie of willen jullie gewoon ideeën opdoen? Hebben jullie interesse en wensen jullie onze prijzen en pakketten te bekijken? Bekijk dan zeker onze catalogus vol liefde en spontaniteit en begin alvast te dromen over jullie dag. 

Een Klassieke Photobooth

voor jouw trouw!

Een stijlvolle fotobooth voor jou huwelijk geeft een leuke extra touch aan jullie speciale dag. Het is fijn voor gasten om zich volledig te laten gaan. Een pluspunt is dat ze hun foto de dag zelf al mee krijgen én jullie deze achteraf ook digitaal bezorgd krijgen. Zijn klassieke retro look geeft de ideale sfeer aanvulling voor uw dag. Wij werken altijd met een onbeperkt aantal prints voor onze photobooth. 

fotobooth photobooth huwelijk trouw antwerpen
contact fotografie rebelphotography

Meet Anthony

Jouw huwelijksfotograaf

Binnen Rebel Photography is Anthony de vaste huwelijksfotograaf. Anthony is 29 jaar oud en reeds meer dan 15 jaar gepassioneerd door fotografie. Sociaal, vrolijk, creatief en steeds bereid om de extra mile te gaan om jullie huwelijk perfect in beeld te krijgen. Interesse in een verkennend gesprek?

Mocht Anthony reeds bezet zijn heeft Rebel Photography een uitgebreid netwerk aan huwelijksfotografen. Twijfel zeker niet ons te contacteren, wij helpen je met plezier verder. We got this! 

Neem contact met ons op:

Graaf van Egmontstraat 47
2000 Antwerpen
België

Whatsapp us!