fbpx

Horeca

Because remember,
the camera eats first!

Neem conctact met ons op

Ben jij op zoek naar kwalitatieve foto’s van je zaak, personeel of eten? Wil jij hapklare en deelbare content plaatsen op je socials of website? Interesse en wens je onze prijzen en pakketten te bekijken? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen je graag verder!

Horecafotografie

Heeft u een restaurant of bar met lekker eten en heerlijke drankjes dat moet worden vastgelegd? Of wil je mooie foto’s van je zaak en personeel? Als restaurant is het noodzakelijk om mogelijke nieuwe klanten aan te trekken met smakelijke foto’s. 

Ben je op zoek naar een professionele oplossing voor al je heerlijke foto’s op UberEats, Deliveroo en Take-Away? Wij helpen je graag verder met kwalitatieve foto’s van jouw gerechten. Meteen in het juiste formaat, die je potentiële klanten onmiddellijk zullen overtuigen! 

Je kan onze foto’s ook steeds gebruiken als hapklare en deelbare content voor op je sociale media of je website. 

horeca fotografie

Onze meest gestelde vragen:

Elk restaurant is uniek. Zo moeten de horecafoto’s ook zijn. We bekijken graag samen jouw project en maken zo een offerte op jouw maat. Geen verrassingen en geen gedoe. 

Alles hangt af van wat je allemaal op beeld wilt. Wil je graag foto’s van je gerechten, zaak en personeel? Uit ervaring weten we dat je dan het best 1 werkdag rekent voor de shoot van jouw zaak.

Wij trachten steeds onze foto’s binnen de week aan jullie te bezorgen. Wij voorzien een levenslange back-up van jullie foto’s. 

Ja, onze foto’s worden in de hoogst mogelijke kwaliteit getrokken. Deze RAW beelden nemen dan ook ettelijke GB aan ruimte in beslag. En ja, uiteraard worden al onze foto’s bewerkt. Let hierbij op dat wij al onze foto’s individueel bewerken en niet in groep, wat zeer tijdsintensief is maar het beste resultaat geeft. Hierbij leggen wij de focus niet zozeer op het artistieke maar eerder op het optimaal weergeven van het eten en je restaurant. Je krijgt een selectie bewerkte foto’s en ook alle onbewerkte foto’s.

Ja! Ook hier gaan we, letterlijk, the extra mile. Zo gingen we eerder al naar Puglia, Italië voor foto’s van het heerlijke eten van de gerenommeerde chef Vinod Sookar.

Het is altijd gemakkelijk als we het eten kunnen fotograferen tijdens een sluitingsdag of een service coupé, zo storen we geen van je klanten. Wil je foto’s van je zaak met of zonder klanten? Zorg dan voor een verzorgde en nette omgeving.

Hebben jullie nog een vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan zeker contact met ons op en we geven je graag een duidelijk antwoord!

Feedback van onze klanten:

Windkracht12
Windkracht12
Read More
Als eventplanner van Windkracht 12 doe ik niet alleen voor onze events beroep op Rebelphotography, maar ook voor onze eigen social media kanalen. Zowel onze klanten als wij zijn echt super tevreden van RebelPhotography. Heel erg correct en er is niets te veel gevraagd. Ik stel hen dan ook heel erg graag voor als huisfotograaf aan al onze klanten. Twijfel niet om in zee te gaan met deze toppers!
That's Toast
That's Toast
Read More
Bedankt voor de fijne samenwerking! Dank voor de foto's, hier kunnen we zeker gebruik van maken. Blij dat we jullie te gast konden hebben en tot snel weer 🙂
Rebel Kitchens
Rebel Kitchens
Read More
Zowel voor de social media als voor productfoto’s deden wij beroep op RebelPhotography. Dit was uitmuntend. Niet alleen de service, maar ook de kwaliteit is echt top. We krijgen niets dan complimenten.
Debby Fierens
Debby Fierens
Read More
Ik schakelde Rebel in voor de foto's van ons restaurant en kan me geen beter resultaat wensen!
Tine Burms
Tine Burms
Read More
Beste zaak van Antwerpen en omstreken
Previous
Next

Neem contact met ons op:

Graaf van Egmontstraat 47
2000 Antwerpen
België

Whatsapp us!